Massages

Mijn vaardigheden zijn niet standaard. Ik geef me de volle 100 %. Dit is mijn levensmotto. Op het gebied van massage merk ik dat ik goed ben en wat voor een effect ik heb op mensen met mijn handen. Zowel fysiek als mentaal maak ik een snelle aansluiting op omgeving en mens. Ik ben positief ingericht met een professionele instelling. Door mijn eerdere werkervaring in het bedrijfsleven kan ik veel situaties inschatten.

 

Bij EVB heeft u de keuze uit 8 verschillende massages:

massagesEVB

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een algehele massage van hoofd, nek, rug, armen en benen. Deze massage bevordert de bloedcirculatie, spieren en zenuwstelsel worden geprikkeld. Het werkt bij aan klachtenbestrijding en bij regelmatige behandelingen in een tijdbestek van 1 x in de maand vindt reductie plaats van allerlei blokkades in het lichaam. Ontspanningsmassage werkt gunstig op uw hele gestel. Lichaam en geest komen tot rust. De naam zegt het al: “ontspanning”. Bent u hier aan toe? Maak een afspraak!

NGS Sportmassage

Sporter of niet-sporter is gebaat bij een sportmassage. De massage bevordert het herstel van een blessure en stimuleert spieren. Bloedvaten worden gestimuleerd en stofwisseling wordt gereset. Sport draagt bij aan een vitaal leven en een sportmassage is hierop een goede aanvulling. Tapen en bandageren is mogelijk indien nodig. Sportmassage is een goede aanvulling op al uw sportactiviteiten.

Tennisarm therapie

Oorsprong van een tennisarm ontsteking zit in de aanhechting van de pezen. De klachten lopen bij veel mensen al maanden en remedie duurt lang. Zelfs lichte handelingen lukken gedeeltelijk of helemaal niet en gaan gepaard met pijn of steken.

Duur van de behandeling :

Het zijn op zich korte wekelijks terugkerende behandelingen net zolang totdat er verbetering optreedt. Een perfecte combinatie met tafelspecialisatiemassage is bevorderend en zeker aan te raden. De behandeling op zich is niet pijnloos en spieren worden aangezet tot het maken van nieuw spierweefsel. Pijn ervaart u al en dit is een goede manier om ervan af te komen.

Manuele wervelcorrecties

Bij de manuele wervelcorrecie van EVB wordt de stand van het bekken gecontroleerd en gecorrigeerd. Vervolgens worden de verantwoordelijke spieren in het bekkengebied en de onderrug behandeld om de onnatuurlijke spierspanning die ontstaan was te verminderen. Hierdoor blijft na enkele behandelingen het bekken in de juiste stand staan.

Tafelspecialisatie

Klachtbehandeling bovenrug en nek. Zo nu en dan is het een goed idee om passen op de plaats te maken. Werk, familie, social media, we willen overal van op de hoogte zijn. Reactie hierop kan zijn dat bovenrug en nek signalen afgeven dat het genoeg is. Een avond vroeg naar bed, gezond eten en sporten is prima maar vaak niet afdoende. Tafelspecialisatie is een behandeling die dit tackelt. Een keer per maand is de gewenst frequentie om uw lijf van het slot te halen.

Stoelmassage

Stoelmassages zijn massages op een ergonomisch gevormde stoel. Je zit in een ontspannen houding, waardoor de spieren goed te behandelen zijn. De basismassage is een preventieve massage die uitgaat van drukpunten op de rug, armen, handen, nek en hoofd. De massage ontspant en verfrist het lichaam en de gedachten. Deze massage wordt toegepast over de kleding heen en duurt ongeveer 15 minuten.

Specialisatie stoelmassage

De specialisatie stoelmassage is een massage op ontbloot bovenlichaam. De spieren in de nek en bovenrug worden diep behandeld en verlengd, waardoor klachten ( bij regelmatige herhaling) worden aangepakt. Deze massage duurt ook ongeveer 15 minuten, er wordt olie gebruikt.

Voetreflex massage

Voeten zijn een essentieel onderdeel van het lichaam. Ze vormen onze basis, daarbij zijn ze letterlijk en figuurlijk ons fundament in het leven. Voeten geven veel informatie over de conditie van ons lichaam. De gezondheid en de mogelijke blokkades van de hele mens  zijn terug te vinden in onze voeten. De voeten zijn,  tezamen met de benen, de lichaamsdelen die het meest direct verantwoordelijk zijn voor gronding. Voetmassage vermindert spanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Een effectieve methode om de stress van alledag te ontladen en weer terug te komen bij jezelf.